030-2271536 info@enoma.nl

We staan nu aan de vooravond van 2024 en de Label C eis voor kantoorpanden is nu een jaar van kracht. Heb je nog geen stappen ondernomen om je kantoorpand duurzamer te maken en te voldoen aan deze belangrijke norm, dan is het nog niet te laat! 
 
Wat betekent energielabel C?
Energielabel C is een belangrijke mijlpaal voor duurzaamheid in het zakelijke vastgoed. (bijna alle) Kantoorpanden in Nederland moeten minimaal energielabel C hebben om aan de wettelijke eisen te voldoen. Dit betekent aanzienlijke verbeteringen in energie-efficiëntie en prestatie om zo de impact op het milieu te verminderen.
 
Wat kun je doen?
Bij Enoma begrijpen we dat duurzaamheid een uitdaging kan zijn. Het is niet je core business en dat moet het ook niet worden. Ons team brengt in kaart wat er nodig is, wat de behoeften zijn en installeert vervolgens de maatregelen zelf om aan deze norm te voldoen, maar ook om kosten te besparen en waarde toe te voegen aan je vastgoed.
 
Waarom zou je kiezen voor Enoma?
 
– Gespecialiseerd in maatwerk, geen pand is hetzelfde
– Aandacht voor het comfort en de gezondheid van gebruikers en de natuur
– Heldere terugverdientijden, financiële inzichten en milieurapportages zonder gedoe
– Aanzienlijke besparingen op energiekosten
– Toegenomen waarde van je vastgoed

Kunnen we je helpen? Neem dan vooral contact op om te ontdekken hoe wij jouw kantoorpand klaar kunnen stomen voor de label c eis en jouw eigen wensen, zelfs nu we aan de vooravond van 2024 staan.