030-2271536 info@enoma.nl

Verduurzamen van

4 bedrijfspanden in Spijkenisse

Spijkenisse
4 Bedrijfspanden
zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen.

Verduurzaming XXL in Spijkenisse

Een jaar geleden kondigden we met trots aan dat we nieuwe zonnepanelen hebben geïnstalleerd op het prachtige pand van Reikon BV, op het bedrijventerein halfweg Spijkenisse. Nu, een jaar later, willen we graag met jullie delen hoe deze investering in duurzame energie onze inspanningen heeft versterkt om groener te worden.
 
Deze 77 zonnepanelen, samen met de 369 panelen die al op de locaties in Spijkenisse waren geplaatst door ons, hebben Reikon in staat gesteld aanzienlijk meer schone energie te produceren en direct te benutten doordat we het pand hebben uitgerust met warmtepompen en laadpalen.

Ze hebben Reikon geholpen om de energiebehoeften beter te dekken en de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen te verminderen. Hierdoor draagt Reikon actief bij aan een schonere en groenere toekomst en zijn ze een voorbeeld voor het bedrijventerrein op het gebied van duurzaamheid.
 
De voordelen van onze zonnepanelen bij Reikon zijn talrijk:
 
Duurzame Energie: Onze zonnepanelen wekken schone, hernieuwbare energie op, wat helpt om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en klimaatverandering te bestrijden.

Kostenbesparing: Dankzij de zelf opgewekte energie heeft Reikon de energierekening aanzienlijk kunnen verlagen, waardoor ze o.a. Middelen kunnen herinvesteren in het bedrijf en innovatieve projecten kunnen verwezenlijken.

Milieuvriendelijk: De toewijding aan duurzame energie draagt bij aan een groen imago voor het bedrijf en toont de verantwoordelijkheid voor het milieu en heeft daarnaast allerlei fiscale voordelen.

Minder CO2-uitstoot: De zonnepanelen verminderen de footprint en dragen bij aan een gezondere leefomgeving.
 
Dit is pas het begin van onze reis naar een meer duurzame toekomst. We blijven streven naar groenere oplossingen en willen jou aanmoedigen om ook te ontdekken hoe jouw bedrijf kan verduurzamen.

📞 Neem contact op met Enoma – Energie Op Maat:
📧 E-mail: info@enoma.nl
🌐 Website: www.enoma.nl
☎️ Telefoon: 030 227 15 36

#Duurzaamheid #Zonnepanelen #GroeneToekomst

sander-dewilde-bmx-enoma

Dankzij de zelf opgewekte energie heeft Reikon de energierekening aanzienlijk kunnen verlagen, waardoor ze o.a. Middelen kunnen herinvesteren in het bedrijf en innovatieve projecten kunnen verwezenlijken.

Projectleider Enoma