030-2271536 info@enoma.nl

De Zon Schijnt Op Rotterdam: Enoma en WijkEnergieWerkt Zetten In Op Duurzame Samenwerking

 

Na maandenlange voorbereidingen is de samenwerkingsdriehoek gestart. Voor Energie van Rotterdam installeren wij (Enoma) het komende jaar duizenden zonnepanelen op meerdere daken.

Met trots kondigen we aan dat we zijn begonnen met ons ambitieuze project om duizenden zonnepanelen te installeren op verschillende daken in de stad. Onze eerste halte? OBS Het Landje, waar we deze week zijn begonnen met de installatie van 172 zonnepanelen.

Maar wat dit project echt bijzonder maakt, is de kracht van samenwerking die erachter schuilt. Bij Enoma geloven we sterk in het bundelen van krachten en het creëren van kansen voor iedereen. Daarom slaan we de handen ineen met WijkEnergieWerkt, een organisatie die zich inzet voor het betrekken van herintreders op de arbeidsmarkt. Samen met hen zetten we ons in voor een groenere toekomst, terwijl we tegelijkertijd waardevolle kansen bieden aan mensen die een nieuwe start willen maken.

De herintreders die deel uitmaken van het WijkEnergieWerkt-programma zijn niet alleen gemotiveerd, maar ook intensief getraind om als monteurs op locatie te werken. Dit betekent niet alleen een boost voor hun eigen ontwikkeling, maar draagt ook bij aan de realisatie van ons gezamenlijke doel: het vergroenen van Rotterdam.

Onder leiding van onze toegewijde manager clusterprojecten, Stefan During, brengen we dit project tot leven. Zijn expertise en enthousiasme vormen de drijvende kracht achter ons streven naar duurzame energie en positieve verandering in de stad.

Samen bouwen we aan een stad die niet alleen floreert op economisch en cultureel vlak, maar ook voorop loopt in duurzaamheid en milieubewustzijn.

Wil je meer weten over ons werk en hoe je kunt bijdragen aan een groener Rotterdam en een groener Nederland? Bekijk dan onze website en volg ons op social media. Laten we samen de zon laten schijnen op Rotterdam plus andere steden en een stralende toekomst creëren voor ons allemaal.

Samen kunnen we een verschil maken en de toekomst van een stad groener maken, stap voor stap.

enoma logo

Franciscusdreef 42-a
3565AC Utrecht

www.enoma.nl 
info@enoma.nl
030 227 15 36

Mike Geytenberg Groenpand Enoma

Met elke zonnige glinstering op onze panelen, zetten we een stap richting een stralende, duurzame toekomst voor Rotterdam!

Mike Geytenbeek, Directeur Enoma