030-2271536 info@enoma.nl

Voor elke bewoner zonnepanelen op het plat dak van een wooncomplex in Deventer

Deventer
wooncomplex
zonnepanelen

Voor elke bewoner zonnepanelen van een wooncomplex in Deventer

Voor elke bewoner van het appartementencomplex in Deventer betekende de installatie van 430 zonnepanelen een duurzame transformatie. Enoma, in opdracht van SW Vastgoedverbetering, was verantwoordelijk voor dit grootschalige project.

De projectleider, deelt zijn ervaring over het puzzelwerk dat nodig was: “We hebben gebruik gemaakt van een torenkraan van 38 meter, werkend op 3 verschillende dakvlakken en met 5 omvormers. Het hoogste dakvlak reikt tot 28 meter, terwijl het laagste 12 meter hoog is.”

De keuze voor Enoma door SW Vastgoedverbetering was gebaseerd op het complete pakket en de effectieve communicatie: “Het project verliep soepel, de planning van Enoma was snel en sloot goed aan bij het bredere verduurzamingsinitiatief.”

Enoma vervolgt: “Onze installateurs hebben deze taak in iets minder dan 3 weken volbracht, een indrukwekkende prestatie! Het is geweldig om betrokken te zijn bij een project dat enkele jaren geleden nog krantenkoppen zou hebben gehaald. Bovendien hebben onze opdrachtgevers ons aanbevolen bij een ander bedrijf, waar we nu ook aan de slag gaan.”

Op naar het volgende project! Ben je ook geïnteresseerd in zonnepanelen voor jouw wooncomplex of bedrijfspand? 

sander-dewilde-bmx-enoma

Onze installateurs hebben deze taak in iets minder dan 3 weken volbracht, een indrukwekkende prestatie! Het is geweldig om betrokken te zijn bij een project dat enkele jaren geleden nog krantenkoppen zou hebben gehaald.

Projectleider Enoma

zonnepanelen-groot-dak-deventer
zonnepanelen-plat-dak-cover-
bevestiging-zonnepanelen-plat-dak
zonnepanelen-plat-dak-bovenaf
zonnepanelen-dak-wooncomplex
zonnepanelen-plat-dak-bovenaf