030-2271536 info@enoma.nl

Zonnig Zakendoen met Enoma

Geniet van een midweek

of een lang weekend relaxen in

Ecolodge de Bosuil bij

Aanschaf Zakelijk

Zonnestroomsysteem!

Enoma, dé specialist in zakelijke zonnestroomsystemen die niet alleen de manier waarop u energie opwekt verandert, maar ook uw zakelijke horizon verbreedt. Bij iedere aanschaf van een zakelijk zonnestroomsysteem gaan wij een stap verder. Als blijk van waardering ontvangt u niet alleen duurzame energie, maar ook een verblijf in Ecolodge de Bosuil.

Waarom kiezen voor Enoma.nl?

  1. Duurzame Zonne-energie: Onze zakelijke zonnestroomsystemen zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en minimaliseren de ecologische footprint van uw bedrijf.
  2. Verblijf een Midweek of een lang weekend in Ecolodge de Bosuil: Als trotse eigenaar van een Enoma zakelijk zonnestroomsysteem, krijgt u een onvergetelijke midweek of lang weekeend in Ecolodge de Bosuil cadeau. Gelegen in de prachtige natuur, biedt deze ecolodge een perfecte ontsnapping aan de dagelijkse drukte.
  3. Verduurzaamd Vakantiehuis: Wist u dat Ecolodge de Bosuil zelf ook profiteert van duurzaamheid dankzij Enoma.nl? Ons team heeft het vakantiehuis verduurzaamd met energiezuinige oplossingen, waardoor uw verblijf niet alleen ontspannend maar ook milieuvriendelijk is.
midweek in ecolodge als zakelijk zonnestroomsysteem
\

De Lodge is Duurzaam

100% elektrisch met zonnepanelen, hergebruik van materialen en water, energielabel A en fair trade waar het maar kan!

\

De Lodge biedt Rust en Ruimte

Middenin de oerprovincie Drenthe, in het bos en naast de hei. Met veel privacy en bij heldere nachten een prachtig zichtbare sterrenhemel

\

Geniet van de Wellness

Een privé Finse sauna, een whirlpool voor twee personen en een zalige regendouche maken je verblijf in dit natuurhuisje compleet! Ecolodge De Bosuil is een comfortabele, warme en knusse plek voor je om er even helemaal uit te zijn.

Ecolodge Enoma.nl

Hoe profiteert u van deze aanbieding?

  1. Bezoek onze home pagina voor zakelijke zonnestroomsystemen.
  2. Kies het systeem dat het beste past bij uw bedrijf en neem contact op met een van de adviseurs van Enoma. 030-2271536
  3. Geniet niet alleen van schone energie maar ook van een verblijf in Ecolodge de Bosuil.

Ontdek de voordelen van duurzaam zakendoen met Enoma.nl. Neem vandaag nog de eerste stap naar een groenere toekomst voor uw bedrijf en maak gebruik van onze unieke aanbieding!

Disclaimer: Aanbieding geldig voor nieuwe klanten en onder voorwaarden.

Enoma zakelijke groene energie

We voldoen aan de ECO-logies criteria

ECO logies is het inspiratieplatform voor duurzaam en energieneutraal overnachten in eigen land. ECO logies staat voor solide maatregelen voor duurzaamheid. Een ECO logie voldoet daarom minimaal aan zes criteria, waarvan minimaal drie energieprestatiecriteria. Zo wordt er op gelet dat er tijdens een verblijf weinig of geen energie wordt verbruikt.

Annemarie Houkes en Roeland Tameling

Enoma, Energie op Maat:

Onze aanpak gaat verder dan standaard; wij bieden maatwerkoplossingen voor het vergroenen en gasloos maken van bedrijfspanden, een essentiële stap naar een duurzame toekomst.

contactLees meer