030-2271536 info@enoma.nl

Portfolio

Projecten

232 panelen geplaatst ook 4 dubbele laadpalen die dynamisch laden. 58500 kwh opwek per jaar

Enoma & BAM: Duurzame Energie Samenwerking

In een recente samenwerking hebben Enoma en BAM een indrukwekkende stap gezet richting duurzaamheid. Met de installatie van 232 zonnepanelen en vier dubbele laadpalen die dynamisch laden op het terrein van BAM, hebben ze een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de groene energievoorziening.

zonnepanelen op het plat dak van een wooncomplex in Deventer

Voor elke bewoner zonnepanelen op het plat dak van een wooncomplex in Deventer

Voor elke bewoner zonnepanelen, in totaal dus 430. Dat is het aantal panelen Groenpand op een appartementencomplex in Deventer mocht installeren, in opdracht van SW Vastgoedverbetering.

Zonnepanelen op een buurthuis in Zuilen

Zonnepanelen op een buurthuis in Zuilen

Op het dak van Buurthuis Zuilen installeerden we maar liefst 226 zonnepanelen. 

careander verduurzaming

Careander samen met Enoma op weg naar een duurzame toekomst

In een tijd waarin duurzaamheid steeds meer in de schijnwerpers staat, wordt de rol van bedrijven bij het stimuleren van positieve veranderingen steeds belangrijker. Een opvallend voorbeeld van zo’n initiatief is de samenwerking tussen Enoma en Careander.

Reikon Spijkenisse verduurzaming Enoma

Verduurzaming Reikon Spijkenisse

In totaal 446 zonnepanelen geplaatst. Het pand heeft Enoma tevens  uitgerust met warmtepompen en laadpalen.

Zonnepanelen en groene stroom bij de Pallas Athene School in Ede

Zonnepanelen en groene stroom bij de Pallas Athene School in Ede

Op het dak van de Pallas Athene School in Ede installeerde Groenpand 463 zonnepanelen, genoeg om zo’n 30 huishoudens van stroom te voorzien. 

eerste PVT-systeem in een Utrechtse woning uit 1894

de eigenaren van een prachtig pand uit 1894, bestaande uit een beneden- en bovenhuis aan de singel in Utrecht. In het voorjaar van 2021 besloten ze serieus werk te maken van het verduurzamen van hun pand. Zo lieten ze het dak renoveren en isoleren, de tochtende balkondeuren werden vervangen en er werd HR++ glas geplaatst. Zonnepanelen wilden ze ook nog graag, maar lange tijd was dat niet toegestaan omdat de singel een beschermd stadsgezicht is. Toen in de zomer van 2021 de regels veranderden zijn ze op zoek gegaan naar een leverancier/installateur.

PKC/Vertom landskampioen met zonnepanelen Enoma

Duurzaamheid in de Sport: Enoma plaatst 368 Zonnepanelen bij PKC/Vertom

In de wereld van korfbal schijnt de zon een beetje helderder deze dagen, en dat heeft alles te maken met PKC/Vertom, de vereniging die niet alleen groot is in korfbal, maar nu ook groots uitpakt op het gebied van duurzaamheid!