030-2271536 info@enoma.nl

Enoma’s Zonnepanelen en Dynamische Laadpalen bij BAM: Een Duurzame Samenwerking

 

Bunnik
Bedrijfspand
zonnepanelen & laadpalen

Enoma levert 58500 kWh aan BAM met 232 zonnepanelen en dynamische laadpalen.

In een recente samenwerking hebben Enoma en BAM een indrukwekkende stap gezet richting duurzaamheid. Met de installatie van 232 zonnepanelen en vier dubbele laadpalen die dynamisch laden op het terrein van BAM, hebben ze een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de groene energievoorziening.

De 232 zonnepanelen van Enoma genereren jaarlijks maar liefst 58500 kWh aan duurzame energie, wat resulteert in een significante vermindering van de CO2-uitstoot en aanzienlijke kostenbesparingen voor BAM op de lange termijn.

Daarnaast zijn de vier dubbele laadpalen die dynamisch laden een innovatieve toevoeging aan het terrein van BAM. Deze geavanceerde laadpalen passen zich aan aan de vraag en optimaliseren de laadsnelheid op basis van verschillende factoren, wat zorgt voor een efficiënter gebruik van hernieuwbare energie en een praktische oplossing biedt voor het groeiende aantal elektrische voertuigen.

Deze samenwerking tussen Enoma en BAM toont aan dat duurzaamheid en zakelijk succes hand in hand kunnen gaan. Door te investeren in groene energie en innovatieve technologieën dragen ze niet alleen bij aan een schonere toekomst, maar creëren ze ook waarde voor hun bedrijven en de samenleving als geheel.

Enoma blijft streven naar groenere oplossingen en willen jou aanmoedigen om ook te ontdekken hoe jouw bedrijf kan verduurzamen.

📞 Neem contact op met Enoma – Energie Op Maat:
📧 E-mail: info@enoma.nl
🌐 Website: www.enoma.nl
☎️ Telefoon: 030 227 15 36

#Duurzaamheid #Zonnepanelen #GroeneToekomst

Sander Enoma

Dankzij de zelf opgewekte energie heeft Reikon de energierekening aanzienlijk kunnen verlagen, waardoor ze o.a. Middelen kunnen herinvesteren in het bedrijf en innovatieve projecten kunnen verwezenlijken.

Projectleider Enoma