030-2271536 info@enoma.nl

PKC/Vertom omarmt Duurzaamheid met 368 Sprankelende Zonnepanelen!

Papendrecht
Sporthal
Zonnepanelen

PKC/Vertom omarmt Duurzaamheid met 368 Sprankelende Zonnepanelen!

In de wereld van korfbal schijnt de zon een beetje helderder deze dagen, en dat heeft alles te maken met PKC/Vertom, de vereniging die niet alleen groot is in korfbal, maar nu ook groots uitpakt op het gebied van duurzaamheid! Met een flinke dosis zonne-energie en een hart zo groot als het korfbalveld, heeft PKC/Vertom onlangs maar liefst 368 zonnepanelen geïnstalleerd.

Je vraagt je misschien af wat er zo bijzonder is aan deze zonnige toevoeging aan de club. Nou, laten we eens kijken naar de cijfers: deze 368 zonnepanelen worden geschat op een jaarlijkse opwekking van maar liefst 131.441 kWh aan elektriciteit. Dat is niet alleen een indrukwekkende stap richting groene energie, maar het betekent ook dat PKC/Vertom een flinke deuk slaat in de CO2-uitstoot, met een vermindering van zo’n 80.000 kg per jaar. Dat is genoeg om een flinke zucht van verlichting te laten horen bij Moeder Natuur!

Maar het draait niet alleen om getallen bij PKC/Vertom – het gaat ook om passie, toewijding en een onstuitbaar enthousiasme voor een duurzamere toekomst. Deze korfbalgigant laat zien dat ze niet alleen sterk zijn op het veld, maar ook buiten de lijnen, als voorvechters van groene initiatieven.

Met deze sprankelende toevoeging aan hun faciliteiten, schijnt PKC/Vertom als een baken van hoop en inspiratie voor andere sportverenigingen wereldwijd. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een stukje zonneschijn toevoegen aan hun spelplan?

Dus laten we een staande ovatie geven aan PKC/Vertom voor hun geweldige inzet voor duurzaamheid. Laten we hopen dat hun stralende voorbeeld navolging krijgt en dat we samen een groenere toekomst tegemoet gaan, waarin we niet alleen winnen op het veld, maar ook in het leven.

Super om de grootste en beste korfbalvereniging te mogen vergroenen.

 

PKC Korfbal Enoma Groenpand
PKC/Vertom landskampioen met zonnepanelen Enoma