030-2271536 info@enoma.nl

Vacature

Project Owner Warmte

vacature enoma zakelijke markt

Over de functie

De Project Owner is degene die na de initiële verkoop verantwoordelijk is voor het project en het slagen daarvan. Omdat we met een klein team werken is de Project Owner ook de Project Manager. Dit houdt in dat de daily operations ook onder de Project Owner vallen. Zo ben je het ene moment bezig met de klus voor de volgende dag klaarleggen in het magazijn en de andere dag een project aan het engineren achter je bureau. Ook de serviceklussen die voortkomen uit het project, komen onder jouw regelkunsten te vallen.

De Project Owner zorgt ervoor dat deze op voorhand de verkoper instrueert welke informatie nodig is om tot een project op maat te komen. De Project Owner is nadrukkelijk niet de verkoper van het project. Aan de hand van een schouw en een warmteverliesberekening zoekt de verkoper een product dat het beste aansluit bij de wensen van de klant. De Project Owner zorgt voor een goede administratie van de door de verkoper uitgevoerde berekeningen. Hierin verwachten we echt teamwork.

 

 

 

 

 

 

Over de taken en verantwoordelijkheden

• Zorgdragen voor de juiste afstemming en werkvoorbereiding;

• Zorgdragen voor een goede start van de werkzaamheden op een project en organiseren van een kick- off bij aanvang van een project;

• Bezoeken van de projecten;

• Streven naar een planning met een zo efficiënt mogelijke inzet van mensen en middelen;

• Controleren van de werkplanning en bewaken van de voortgang op een project;

• Aanmaken van een projectmap en verzorgen van de complete projectdocumentatie, inclusief revisietekeningen, keurings-/testrapporten en overige rapportages.

• Deelnemen aan werkoverleg en toolboxmeetings

• Verwerken van servicemeldingen en het afhandelen van klachten

Uiteraard dragen wij zorg voor de juiste on-boarding zodat je de functie eigen kan maken en val je direct onder de technisch manager van het bedrijf.

Vacatures Project Owner Warmte

Over ons

Enoma (energie op maat) is een groen bedrijf dat de wereld een stukje beter wil achter laten dan dat we ’m hebben aangetroffen. Wij zijn een one-stop-shop voor de zakelijke ondernemer die geholpen willen worden met verduurzamen. Ons team geeft advies op maat. Onze kernwaarden zijn eerlijk, betrokken en groen. Er heerst een niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit waar genoeg ruimte overblijft voor humor. We zijn leergierig en geïnteresseerd wat ons helpt in de groei naar een bedrijf dat het verschil kan maken.

 

 

Voor een goede invulling van de vacature pen komen we graag met je in contact wanneer jij je herkent in onderstaande functie eisen en wensen:

• Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding installatietechniek of iets vergelijkbaars;

• Je hebt relevante werkervaring (bijvoorbeeld loodgieter of projectleider)

• Je bent bekend met Heatbox, dit is een pré;

• Je bent in het bezit van VCA-VOL dit is een pré;

 

Wij vinden dat er naast het vergroening ook genoeg oog moet zijn voor jou. Wanneer de mens happy is, werkt dat ook door in de werkzaamheden. Iedereen heeft een andere balans in werk en privé. Zolang we de dingen bespreekbaar houden kunnen we voldoen aan ieders verwachting.

Flexibiliteit: 24-40 uur per week (werkdagen vanaf 07.00 uur)

Gebruik van een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon

Training en cursussen worden volop aangeboden

Werkgeversbijdrage in je pensioenpremie

Vakantie: 25 + 2 dagen (op basis van een 40 uur werkweek)

Solliciteren

We hopen dat je zin hebt met ons aan de slag te gaan! Heb je vragen over deze vacature?

Dan kun je contact opnemen met Enoma:  info@enoma.nl  |  030 2271536.