030-2271536 info@enoma.nl

Zonnepanelen en groene stroom bij de Pallas Athene School in Ede

Pallas Athene school, Ede
463 zonnepanelen
Schoolgebouw
zonnepanelen

Zonnepanelen en groene stroom bij de Pallas Athene School in Ede

Op het dak van de Pallas Athene School in Ede heeft Enoma 463 zonnepanelen geïnstalleerd, wat voldoende is om ongeveer 30 huishoudens van elektriciteit te voorzien.

Deze zonnepanelen markeren een belangrijke stap voor de school in de verdere verduurzaming van het schoolgebouw en het betrekken van leerlingen bij duurzaamheidsinitiatieven. Dankzij de nieuwe installatie kan de middelbare school zelf ongeveer de helft van haar elektriciteitsbehoefte opwekken. Het overtollige geproduceerde elektriciteit wordt door Enoma teruggekocht en als groene stroom aan andere klanten geleverd.

Met als uiteindelijk doel klimaatneutraal te worden, overweegt de school nu de volgende duurzame stappen, waaronder het onderzoeken van mogelijkheden voor zuinigere verlichting. “De verlichting brandt hier de hele dag en verbruikt veel energie. We willen onderzoeken of we in de toekomst led-verlichting kunnen implementeren.”

Ben je ook geïnteresseerd in het plaatsen van zonnepanelen op je schoolgebouw of bedrijfspand? Neem dan contact op met Enoma voor meer informatie:

Info@enoma.nl

Enoma is een innovatief energiebedrijf dat zich richt op de verduurzaming van bedrijven. Ons streven is om deze stapsgewijs te vergroenen, met als uiteindelijk doel volledige onafhankelijkheid van vervuilende, fossiele brandstoffen.

In 3 stappen je pand vergroenen

 

1. Energie besparen

Onze energie adviseurs geven breed, onafhankelijk bespaaradvies. Met dit persoonlijke rapport kun je stap voor stap energie besparen. Ook kunt u door ons een groendak en een warmtepomp laten installeren, waarmee je helemaal van fossiel aardgas af kan.

2. Eigen energie opwekken

De kracht van de zon is er voor iedereen. Die energie kun je oogsten met een zonnestroomsysteem. Enoma levert zonnepanelen voor alle type daken. Deze vorm van energie is duurzaam, lokaal en decentraal. Echt van u!

3. Duurzame energielevering

De resterende energie die u van het net afneemt, kunt u laten leveren door een duurzame energie leverancier.

zonnepanelen-school
zonnepanelen-schooldak
zonnepanelen-dak-schoolgebouw