030-2271536 info@enoma.nl

Zonnig zakendoen met Enoma

 

🌱Omdat verduurzamen van een bedrijfspand een stressvolle aangelegenheid kan zijn voor degene die daar vanuit jullie organisatie bij betrokken is, lanceren we bij #Enoma in samenwerking met Ecolodge De Bosuil , een nieuwe actie.

🔆Bij aanschaf van een zakelijk zonnestroomsysteem ontvangt u een midweek/langweekend weg in de Ecolodge de Bosuil. De ecolodge is een 4 persoons verblijf waar wellness en duurzaamheid hand in hand gaan.

✨Geniet van de Finse sauna, de 2 persoons whirlpool, het kingsize bed en de heerlijke binnen en buitendouche zonder schuldgevoel voor de natuur want door de 24 zonnepanelen, de hydraloop, de warmtepompboiler, de laadpaal en nog veel meer duurzame slimmigheden en ervaar de verduurzamende installaties van Enoma van dichtbij.

Waarom kiezen voor Enoma.nl?
 
🌞 Duurzame Zonne-energie: Onze systemen zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en minimaliseren de ecologische footprint van uw bedrijf.
 
💸 Subsidie Expertise: Wij helpen u met het benutten van subsidiemogelijkheden, waardoor uw investering nog aantrekkelijker wordt!
 
🏡 Genieten van een Midweek in Ecolodge de Bosuil: Als trotse eigenaar van een Enoma zakelijk zonnestroomsysteem, krijgt u een onvergetelijke midweek of lang weekend in Ecolodge de Bosuil cadeau – een oase van rust in de prachtige natuur.
 
Hoe profiteert u van deze aanbieding?
 
🌐 Bezoek onze homepage voor zakelijke zonnestroomsystemen via www.enoma.nl.
🌱 kijk welke verduurzamende maatregelen het beste bij uw wensen passen
☎️ Neem contact op met een van onze adviseurs via 030-2271536 of via info@enoma.nl en plan samen een afspraak in
🌞 Is de offerte ondertekend, dan krijgt u van ons een code waarmee u kosteloos uw verblijf kunt boeken
 
Geniet niet alleen van schone energie maar ook van een heerlijk midweek of een lang weekend in Ecolodge de Bosuil. Ontdek de voordelen van duurzaam zakendoen met Enoma. Neem vandaag nog de eerste stap naar een groenere toekomst voor uw bedrijf en maak gebruik van deze EXCLUSIEVE aanbieding! 🌍💼✨

#Ecolodge #debosuil is een initiatief van Roeland Tameling & Annemarie Houkes 

Mike Geytenberg Groenpand Enoma

Ontdek de voordelen van duurzaam zakendoen met Enoma.nl. Neem vandaag nog de eerste stap naar een groenere toekomst voor uw bedrijf en maak gebruik van onze unieke aanbieding!

Mike Geytenbeek, Directeur Enoma